Konsulttjänster inom logistik

Vi designar moderna logistiklösningar för din verksamhets ökade lönsamhet. Vi bistår med rådgivning gällande logistik, lagerdesign, automation, transportlösningar, systemstöd mm.

Ge dina kunder en positiv köpresa. Det kommer att öka din lönsamhet.

Du har kunskap, kompetens och erfarenhet för att sköta ditt företag. Vi har kunskap, kompetens och erfarenhet för att leverera resultat i din logistik. Klockren match!

Medan du fokuserar på din kärnverksamhet stöttar vi upp med moderna logistiklösningar. Vårt mål är att minska dina logistikkostnader och göra dina kunder nöjda. Genom att se till att kunden får en positiv upplevelse av hela köpresan, från inköp till leverans, är möjligheten till återkommande kunder givetvis större och du ökar därmed lönsamheten.

Vi ser till att våra konsulttjänster ger dig värde och resultat.

Boka en konsultation

Vi, liksom du, vill att dina kunder är nöjda!
Behöver du handfasta råd, en ny lagerdesign eller funderar du på automation? Boka en konsultation med någon av Zimplys logistikkonsulter så reder vi ut vilka logistiska utmaningar du har och vad vi kan hjälpa dig med. Vi värdesätter våra relationer och är noga med att leverera i toppklass till dig.

Zimply har kunder i hela Norden och i delar av Europa, och verkar med framgång både i det fysiska och digitala rummet. Vi arbetar med e-handelslogistik och butikslogistik i olika branscher och med varierande utmaningar.

Vi har sett det mesta och är rustade att ta oss an logistikutmaningen hos ditt företag.

Hållbarhet och lönsamhet går hand i hand

Zimply arbetar aktivt för en hållbar framtid där vi har fokus på att minimera användningen av resurser. Förutom att det är en självklarhet för oss, blir även dina kunder alltmer miljömedvetna och i många fall påverkas kundernas köpbeslut av hur ditt företag hanterar hållbarhetsfrågorna. 

Vi effektiviserar leveransvägar, skapar smarta returflöden och rekommenderar miljövänligare alternativ för drift av logistikanläggningar. En hållbar logistik behöver vara både klimateffektiv och kostnadseffektiv.

Vill du ha nöjda kunder? Boka en konsultation.

Kontakta oss via formuläret och boka en konsultation med någon av Zimplys erfarna logistikkonsulter.

  Konsulttjänster

  Öka din lönsamhet med modern logistikoptimering

  Vi erbjuder flertalet konsulttjänster

  Få ökad lönsamhet med nöjda kunder.

  Häng med oss

  Zimply Solved