Agera agilt med Interim Management

Vi hjälper dig att snabbt få in rätt ledarkompetens i ditt företag. En kompetens med lång erfarenhet, mångårig branschkunskap och nya infallsvinklar som hjälper till att driva ditt företag framåt.

Interim management löser dina logistikproblem 

När personal- eller kompetensbrist uppstår i din verksamhet behöver du snabbt en lösning. Vi har den. Vi agerar snabbt och tillsätter rätt kompetens i din verksamhet.

Vi har arbetat med många företag där ledarrollen behöver fyllas under tiden rekrytering av ny ledare pågår. Det är även vanligt att vi stöttar företag där ordinarie ledare har gått på planerad föräldraledighet eller blivit akut sjukskriven. Vi har fått interima uppdrag av företag som anser sig behöva vår erfarenhet och kompetens i ett förändringsprojekt. När lagerverksamhet startar upp är vi ofta med och stöttar vid go-live.

Anledningarna till att ta in en interim resurs kan vara många och vi är snabbt på plats där vi behövs.

Lösning här och nu

Våra interima managers har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av olika uppdrag i logistikbranschen och kommer snabbt in i rollen. Vi lär oss fort och du kan känna dig trygg med att den resurs vi avsätter för dig kan hjälpa dig att lösa dina verksamhetsproblem.

Kontakta oss så ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Frågor kring Interim Management?

Kontakta oss via formuläret så hjälper vi dig vidare!

  Interim Management

  Vilka är fördelarna med interim management?

  • Man får snabbt in en person med rätt kompetens.

  • Kostnaden för konsulten finns bara så länge behovet finns.

  • Konsulten kan bidra med nya infallsvinklar, ofta baserat på erfarenheter från företag i samma bransch eller i en liknande situation.

  Behöver du snabbt få in ledarkompetens i ditt företag?

  Häng med oss

  Zimply Solved