Har du frågor om logistik?

Bra! Vi på Zimply Solved har svaren.

Vi är nämligen ett team med logistikkonsulter som tycker att logistik är riktigt, riktigt kul. Det kanske låter kaxigt, men vi är bra på det också. Med lång och bred erfarenhet av lager-, logistik- och retailverksamhet känner vi oss trygga med att vi kan hjälpa dig med alla dina frågor inom hela logistikspektrat. Många av våra kunder är e-handelsbolag, i varierande storlek och med varierande logistikbehov. Vi har därför stor erfarenhet av logistikdesign, automation, projektledning, operativ logistik, digitala lösningar mm. Du kan vara trygg i att vi ger dig en konkurrenskraftig logistiklösning för ditt företag. 

Vi gör utförliga analyser av hela eller delar av din verksamhet och ger väl underbyggda rekommendationer för förbättringar i din logistik, gällande exempelvis processer, automation, transporter och IT-system. Vi är innovativa och flexibla, vilket krävs idag, då den digitala agendan snabbt ändrar utvecklingen. Några av rollerna vi har i våra kunders projekt är rådgivare, projektledare, koordinatörer och kravställare. 

Du är expert på din verksamhet och vi är experter inom logistiken. Tillsammans skapar vi effektiva lösningar som ger resultat för ditt företag. Testa oss!

Vi är Zimply Solved – och vi får din logistik att flyga!


 

"Det handlar om enkelhet i alla led -
vårt namn är Zimply och det står vi bakom hela vägen."

Andreas Thimour, CEO, Zimply

Har du frågor om våra tjänster och lösningar?

Vill du ha hjälp med din logistik?

Kontakta oss så återkopplar vi inom kort!