Automation

Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din verksamhet med automation 

Idag finns automation överallt. Allt från industrirobotar och smarta hem till chattbotar och digitala vårdlösningar för äldre. I ett lager är fördelarna ganska uppenbara. Den största flaskhalsen i alla lager är plockningen och det är också därför många företag har valt att investera i någon form av lagerautomation. Istället för att en lagermedarbetare måste gå fram till varan, kommer den istället till plockaren - i rätt hastighet och på rätt höjd. Om ett företag investerar i ett effektivt system kan resultatet bli fantastiskt - lägre kostnader, högre effektivitet och bättre ergonomi för medarbetarna. 

Men är ett automatiserat lager alltid bättre? 

Som vanligt är svaret: det beror på... Automationslösningar kan minska plockfel, förbättra ergonomi och spara pengar. Men i vissa fall är manuell plockning fortfarande den mest effektiva lösningen. Det handlar om att hitta lösningen som passar för just dig.


Vad kan vi hjälpa dig med? 

Förr handlade automation i logistik mest om att sänka personalkostnader och spara plats i lagret. Idag är målet med lagerautomation snarare att hjälpa företag att möta kraven på allt kortare ledtider och förvandla logistik till en konkurrensfördel. Vi kan hjälpa dig att hitta automationslösningen för just dig. Ska du ha AutoStore? Transportband? Eller shuttlebays?  Eller är automation inte alls något för dig och ditt företag? Vi kan hjälpa dig att svara på alla dessa frågor. 


Kontakta oss! 

Kontakta oss om du är nyfiken på att få reda på mer om lagerautomation eller om du vill ha rådgivningen hur du ska gå tillväga. Vi hjälper dig - vart du än befinner dig i automationsprocessen.