Konsulting

Vi hjälper dig med skräddarsydda logistiklösningar 

Känner du dig villrådig när det kommer till din logistik? Inga fara. Vi på Zimply Solved erbjuder bred och kvalificerad rådgivning inom logistik för att skapa effektiva lösningar skräddarsydda just för dig. Våra logistikkonsulter har lång erfarenhet inom branschen och kan ta rollen som rådgivare, experter, analytiker, processledare och projektledare inom logistikområdet. Vi erbjuder en helt ny konceptlösning för logistik där vi moderniserar företags logistik och ger verktyg för att hitta varje företags unika effektiviseringspotential. 


Låt oss hjälpa dig.  

Sedan starten 2017 har vi fått chansen att verkligen visa vad vi går för - vilket har lett till väldigt många nöjda kunder. Vår framgång bygger på att vi alltid sätter dig som kund i fokus och att vi på kort tid kan hjälpa dig till en väsentlig ökad lönsamhet för ditt företag. Hos Zimply finns det ett helt gäng logistiknördar med lång erfarenhet i branschen, men vi är varken mossiga eller fast i gamla hjulspår. Nej, snarare tvärtom. Vi är kreativa och vi älskar problem - att lösa alltså.

Här är några av de konsultområden vi erbjuder:  

Genom vår breda kompetens och samlade erfarenhet har vi ett brett kompetenserbjudande. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för just dig. 

Är du ute efter något annat? Tveka inte att kontakta oss så att vi kan sätta oss ner tillsammans och se vad vi kan göra för just dig.