Lediga jobb

Senior logistikkonsult

Vi söker dig som får saker att hända! Kanske har du erfarenhet av rollen som Supply Chain Manager eller så är du idag konsult inom Supply Chain. Det är viktigt att du har en gedigen erfarenhet från logistikbranschen och drivs av att hitta enkla lösningar på komplexa problem. Du är exceptionellt bra på att sätta dig in i ett problem och ställa rätt frågor för att lösa det.


Om tjänsten

I rollen som Senior logistikkonsult hos Zimply Solved hoppar du på en utmaning hos ett nytänkande företag inom logistiklösningar. Här kommer du att arbeta med såväl nationella som internationella kunder, i ett team med kollegor med olika erfarenhet och bakgrund. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma dina dagar, då projekten oftast genomförs ute hos kund.

Vår kunds logistikvardag står i centrum och din roll innebär att hitta den bästa lösningen – allt från en total genomlysning av logistikverksamheten till att utveckla ett automationslager för att uppnå högsta effektivitet, eller att hitta förpackningslösningen till kunden som vill bidra till ett hållbart samhälle.

Du har en gedigen erfarenhet av projektledning och erfarenhet av att arbeta handlingskraftigt och strukturerat med varuförsörjning – gärna i roller med styrning av varulager, servicenivå i värdekedjan och kravställande mot leverantör.


Din kompetens och profil

· Relevant akademisk utbildning, gärna civilingenjör eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.

· Du är en rutinerad projektledare.

· Svenska och engelska i tal och skrift


Personliga egenskaper

Du identifierar dig säkert som en initiativtagande problemlösare av rang, och kan jobba både enskilt och i grupp, hemifrån och ute på resor. Du är bekväm med att träffa och prata med många olika typer av människor, med olika bakgrund och kunskaper, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga, personlighet och din förmåga att kommunicera. Du är en driven projektledare med ett uppenbart Supply Chain-tänk. Du har förmågan att hålla detaljerna i styr samtidigt som du fokuserar på målet.

Vidare ser vi att du är en framåt, positiv och social person som vill bidra och utvecklas på din arbetsplats ihop med dina kollegor.


Bra att veta

· Placering i Jönköping med omnejd, Göteborg eller Malmö. För oss är det viktigt med personen och inte geografin, men du måste vara beredd att resa till dina uppdrag.

· Tillsvidareanställning.

· Visa ditt intresse genom att skicka CV och personligt brev till info@zimplysolved.se. Vi ser fram emot din anmälan. 

Zimply Solved

Vi på Zimply specialiserar oss inom logistiklösningar för alla typer av företag. Vi hjälper våra kunder att lösa logistiska utmaningar och höja både kvalitet och vinst. Vi har vuxit snabbt sedan starten och det ämnar vi fortsätta med – vårt mål är att revolutionera logistikbranschen.

På vägen mot revolutionen har vi riktigt kul ihop, och vi gör vårt bästa för att ge dig riktig frihet - frihet att styra din tid och att jobba från den plats där du trivs bäst. Vi tror inte på att låsa in oss i ramar och normer, i klädkoder eller bakom frostade glasrutor på strama kontor. Vi tror på frihet och att personer som får utrymme att vara sig själva presterar och mår bäst.