Lediga jobb

Junior logistikkonsult

Vi söker dig som kanske precis har slutat högskolan eller är i början av din karriär och äntligen vill ut och jobba med logistik på riktigt. Dig som ofta tänker ”hur svårt kan det vara?” när du stöter på ett problem. Dig som längtar efter att lära dig av de bästa.


Om tjänsten:

I rollen som Junior Konsult hos oss kommer du att arbeta med såväl nationella som internationella kunder, i ett team med oerhört erfarna kollegor. Ni kommer att lära av varandra, och du får chansen att utvecklas och växa i din roll. Inledningsvis kommer du få möjlighet till introduktion och vara del av kundprojekt för att utvecklas och på sikt ta egna kunder och uppdrag. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma dina dagar, då du oftast jobbar i projekt med kunder. Rollen innebär att hjälpa kunder med logistiklösningar och effektivisera verksamheter.

Du kommer i den här rollen främst att arbeta hemifrån men även vara ute på kundbesök vilket ger dig möjlighet till flexibla tider som passar just dig och kundprojekten. Zimply Solved erbjuder sina anställda mycket frihet under ansvar och flexibla arbetsförhållanden där du själv lägger upp din tid för att uppnå deadlines och resultat.


Din kompetens och profil:

· Relevant högskoleutbildning inom logistik eller liknande

· Svenska och engelska i tal och skrift

· B-körkort


Meriterande:

· Kunskap i Excel, Power BI eller annat data- och analysverktyg

· Erfarenhet av processkartläggning och dataanalys/datasammanställning

· Ett öga för det grafiska


Personliga egenskaper:

Du identifierar dig som strukturerad, ansvarsfull och noggrann, och kan arbeta både enskilt och i grupp. I den här rollen krävs det att du kan ta mycket eget ansvar och styra upp din egen vardag samtidigt som du är en lösningsorienterad person och kan ta egna initiativ. Du gillar att ta dig an nya problem och känner glädje när du varit med och kommit på en lösning som ger kundnytta.

Vidare ser vi att du är en framåt, positiv och social person som vill bidra och utvecklas på din arbetsplats ihop med dina kollegor.


Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Jönköpingsområdet, jobb hemifrån

Lön: Enligt överenskommelse
 

ANSÖK HÄR. (Via Framtidens hemsida)


Ansök senast 13 maj 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Zimply Solved

Zimply Solved erbjuder en helt ny konceptlösning för logistik. Vi moderniserar företagets logistik och tillhandahåller verktyg för att hitta varje företags unika effektiviseringspotential. Zimply Solved erbjuder både konsultsamarbeten, egen produkt samt lagerlokal.

Vi på Zimply specialiserar oss inom logistiklösningar för alla typer av företag. Vi hjälper våra kunder att lösa logistiska utmaningar och höja både kvalitet och vinst. Vi har vuxit snabbt sedan starten och det ämnar vi fortsätta med – vårt mål är att revolutionera logistikbranschen.

På vägen mot revolutionen har vi riktigt kul ihop, och vi gör vårt bästa för att ge dig riktig frihet. Frihet att styra din tid och att jobba från den plats där du trivs bäst.