Tjänster

Behöver du hjälp med din logistik? 

Vi vet att det inte alltid är lätt att navigera i logistikvärlden. Det finns så mycket man ska hålla koll på och måste ha kunskap om för att kunna effektivisera flödet. Känner du frustration och har en massa frågor?

Vi förstår. Vi har också varit där. 

På Zimply är vi riktiga logistiknördar med lång erfarenhet inom branschen och varenda en av oss i teamet älskar utmaningar. Förutom att vi har kompetens och erfarenhet inom logistikbranschens alla områden, ser vi till att hålla oss uppdaterade med nyheter och nya metoder för att försäkra oss om att våra kunders logistiklösningar är hållbara in i framtiden. 

Våra tjänster sträcker sig från analys och effektivisering av enskilda processer inom din verksamhet till att hantera hela din logistik så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi har en kraftfull systemlösning för snabba och flexibla leveranser till dina kunder samt moduler för övervakning och kontroll av den interna effektiviteten och kostnaderna i din verksamhet. Vi kan tillhandahålla kompetent, utbildad personal med ett tydligt kundfokus.

Representerar du ett stort eller ett litet företag? Det spelar ingen roll. Kundnöjdheten hos dina kunder hänger till stor del på att logistiken i din verksamhet fungerar. Har vi som företag och du som kund långt fysiskt avstånd till varandra? Ingen fara. Vi arbetar med kunder i hela Norden och har inga problem att arbeta både fysiskt och digitalt. Och vi kommer att göra allt för att hjälpa dig att få en konkurrenskraftig logistiklösning för ditt företag.

Enkelhet genomsyrar allt vi gör - vi ger komplexa utmaningar enkla lösningar. Vad funderar du på gällande din logistik?

Zimply Solved är en oberoende logistikpartner och kan hjälpa dig med: