Videorutiner

Skapa en gemensam förståelse bland medarbetarna med våra videorutiner

Nästan alla företag använder sig idag av arbetsrutiner på något sätt. Rutin är ett arbetssätt som är bestämt i förväg, för att arbetsuppgifterna ska kunna utföras säkert och med jämn kvalitet. Det här är ett effektivt sätt att få både arbetsgivare och anställda på en arbetsplats att veta vad som gäller på företaget och på så sätt få en förståelse över de olika arbetsmomenten. 

Ofta består dessa rutiner av en mängd olika dokument - checklistor, förklarande texter eller bilder. Det är kanske inte alltid det roligaste eller mest effektiva att sitta och läsa igenom för de anställda. 

Vi på Zimply har valt att göra det lite annorlunda. Istället för en mängd dokument har vi skapat pedagogiska och simpla videorutiner där man enkelt kan följa arbetsprocessen, steg för steg. Har du många olika system och program i ditt företag som de anställda behöver lära sig? Eller ska du anställa en rad nya medarbetare inom kort och vet inte hur du ska kunna utbilda dem på ett effektivt sätt? 

Vi hjälper dig. 


Varför ska du jobba med videorutiner?

Videorutiner blir ett visuellt och lättförståeligt sätt för anställda att lära sig rutinerna som krävs för att klara av jobbet. Det är ett enkelt sätt att förklara komplicerade system och program. Och det bästa av allt: anställda kan kolla på det om och om och om igen - tills de verkligen förstår tillvägagångssättet.  


Vad kan vi hjälpa dig med? 

Vi hjälper dig att skapa videorutiner. Du väljer vilka arbetsområden, system eller program du vill få videorutiner på - och vi lovar att leverera pedagogiska och enkla filmer som du kan använda som ett effektivt utbildningsmaterial. 


Kontakta oss! 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa ett gemensamt förhållningssätt på din arbetsplats.