Vision & Affärsidé

Vision

Vår vision är att förbättra, förenkla, effektivisera och revolutionera logistiksbranschen. Vi hjälper er att ta fram och förverkliga de bästa lösningarna för logistiken i ert företag. Vi är er självklara partner när ni vill göra logistikförbättringar!

Affärsidé

Zimply Solved erbjuder världen en helt ny konceptlösning för logistik. Vi moderniserar företags logistik och tillhandahåller verktyg för att hitta varje företags unika effektiviseringspotential.

Vår lösning klarar att möta en global marknad inom retail och E-commerce. Vårt erbjudande sträcker sig över hela logistikspektrat, från affärsområdena konsulttjänster och bemanning till systemlösningar och 7PL.

Lösningen genererar full transparens för samtliga kostnader genom värdekedjan via innovativa modeller - alltid med kunden i fokus.

   

      

Ägare

Andreas Thimour

Chief Executive Officer andreas.thimour@zimplysolved.se
+46-728 53 51 81

Roger Hallberg

Chief Operating Officer roger.hallberg@zimplysolved.se
+46-728 53 51 82

Robert Johansson

Chief Information Officer robert.johansson@zimplysolved.se
+46-728 53 51 83

Cuong Lien

Chief Commercial Officer cuong.lien@zimplysolved.se
+46-728 53 51 84

Josefin Karlsson

Chief Innovations Officer josefin.karlsson@zimplysolved.se
+46-728 53 51 85

Tjänster

Vi hjälper dig med hela eller delar av din logistik. Välj och vraka bland våra tjänster eller hör av dig så tar vi några gemensamma timmar för att …

[ Läs mer ]
Kundcase

Vi gör allt för att leva upp till en våra grundtankar - kunden i centrum. Här kommer några exempel på de kunder som vi har haft nöjet att jobba med …

[ Läs mer ]