Systemlösningar ger dig smidigare arbetsflöde och smartare beslut

Datadriven verksamhet gör att du tydligt kan visualisera dina aktiviteters effektivitet. Du får insikter som leder till resultat.

Styr smart med systemlösningar!

Släpp dina manuella processer och börja arbeta som en datadriven verksamhet. Har du ordning på dina data kan du ligga steget före med insikter du kan agera på så att du får ökad operationell effektivitet.

Zimply utvecklar kundunika systemlösningar inom logistik. Vi digitaliserar dina logistikprocesser för att du enkelt ska kunna kvalitetssäkra verksamheten, styra mot uppsatta mål och stärka din konkurrenskraft.

Zimply Solved har kompetens, passion, verktyg, relationer och en organisation som klarar att driva systemutvecklingsprojekt från förstudie till mål. Vi levererar systemlösningar med effekt!

Fördelarna du får med en datadriven verksamhet är ett smidigare arbetsflöde där du kan ta smarta och snabba beslut. Allt är baserat på fakta.

Datadriven verksamhet ger dig faktabaserade insikter!

Kontakta oss så hjälper vi dig att styra smidigare, smartare och säkrare med systemlösningar.

  Systemlösningar

  Business Intelligence

  Ta kontroll över informationsflödet och automatisera processer för högre effektivitet. Många verksamheter samlar in data, men den växande mängden outnyttjade data ger dig inga möjligheter att se brister i verksamheten. Din mängd behandlade data ger dig massor med insikter som leder till agerande och resultat. Det handlar om struktur, visualisering och analys av dina data för att kunna förbättra och höja effektiviteten i verksamheten. Business Intelligences olika systemlösningar hjälper dig att ta fram ett beslutsunderlag som är kvalitativt och relevant, och då du har snabb och enkel tillgång till resultatet av din datainsamling blir det enkelt att fatta datadrivna beslut.

  Att använda sig av exempelvis Power BI-verktyget sparar tid genom att verktyget analyserar data från olika system för att därefter visualisera informationen på ett lättförståeligt sätt. Verktyget identifierar flaskhalsar eller andra potentiella problem i verksamheten, visar nyckeltal och skapar visuella rapporter. 

  Kontrollera. Analysera. Förbättra. WORK ZIMPLY.

  För att kunna hjälpa dig med kvalitetssäkring har vi utvecklat programvaran Work Zimply som är byggd på en molnbaserad plattform. Genom denna digitaliseringstjänst förenklar du din rutin att se över din verksamhets alla processer. I produkten skapar du dashboards och utför analyser med några klick. Produkten är ett stort stöd för lager- och produktionsverksamheter.

  Work Zimply gör det enkelt för dig att:

  • Se total effektivitet i verksamheten.
  • Se effektivitet per skift, arbetslag, process, aktivitet och individ, vilket resulterar i att interna processer förbättras.
  • Göra jämförelser för att se om exempelvis plocket är effektivare i område A än i område B.
  • Se hur många timmar som läggs på ”indirekt tid” såsom möten, städning och utbildningar.
  • Nå målen både som arbetsgrupp och som företag.

  Du behöver inte längre ta beslut utifrån magkänslan. När du får de datadrivna insikterna svart på vitt är du redo att agera utifrån fakta.

  Ta steget mot en datadriven verksamhet där du har full koll!

  Häng med oss

  Zimply Solved