Vi är Zimply

Våra kunder är viktiga. Våra leveranser till våra kunder är viktiga. Våra medarbetare är viktiga. Arbetsglädje och effektivitet går hand i hand. Vi har därför beslutat att våra medarbetare själva bestämmer arbetsplats och arbetstid under den tid de inte träffar våra kunder. Vi tror på eget ansvar och välmående för bästa resultat.

Vi är Zimply

Och vi vill revolutionera logistikbranschen!

Vi moderniserar ditt företags logistik för att du ska få ökad lönsamhet. Vårt mål är att få ditt företag att flyga!

Vilka vi är

Tänk på Zimply som din bästa vän när du vill öka din lönsamhet genom att vässa till ditt hållbara logistikflöde. Vi finns där som följeslagare i ett mindre projekt eller som konkret hjälp när du måste bygga en logistiklösning som är effektiv och hållbar för ditt företag.

Vad vi gör

Vi förbättrar ditt företags lönsamhet genom att effektivisera och modernisera din logistik med hjälp av vår kunskap, kompetens, erfarenhet, våra relationer och 100 %-iga leverans. 

Varför vi gör det

Du och ditt företag är värd det allra bästa. Det är även dina kunder och miljön. Därför ser vi till att ni får en hållbar logistiklösning nu och i framtiden.

VI ÄR ZIMPLY

Zimplys vision

Vår vision är egentligen ganska enkel att beskriva: vi vill revolutionera logistikbranschen. Denna målsättning kan tyckas vara väldigt högt satt, men vi jobbar ständigt för att förbättra, förenkla och effektivisera logistiken på alla tänkbara sätt. Vi hjälper dig att ta fram och förverkliga de absolut bästa lösningarna för logistiken i ditt företag.

Vi är din självklara partner när du vill göra logistikförbättringar! 

Zimplys affärsidé

Utan ditt företags logistikproblem – inget Zimply Solved.

Du som kund är det viktigaste för oss. Vi hittar ditt företags unika effektiviseringspotential och fokuserar på att modernisera företagets logistik för att öka lönsamheten för dig. I ryggen har vi vår långa erfarenhet av konsulttjänster och systemlösningar. Vi erbjuder också interima roller inom logistik för att förankra en hållbar logistikorganisation hos våra kunder.

Vi levererar lösningar med full effekt och med transparens för samtliga kostnader genom värdekedjan.

Vi är Zimply!

Zimply utgörs av ett team målinriktade, skarpa och kreativa individer. Då vi inte är ute hos våra kunder bestämmer vi själva var vi vill arbeta. Vi anser att effektiviteten går hand i hand med arbetsglädjen. Vi värdesätter därför frihet, eget ansvar och medbestämmande otroligt högt.     

”Vi ger dig globala lösningar i en värld utan gränser.”

Teamet i Zimply Solved

Häng med oss

Zimply Solved