Pedagogiska videorutiner som stöd i inlärningsprocessen

Ta hjälp av pedagogiska videorutiner när nyanställda snabbt behöver lära sig arbetsprocessen. Vi levererar utbildningsmaterialet!

Skapa en gemensam förståelse bland medarbetarna med videorutiner

Gör det enkelt för din personal att förstå ert nya arbetssätt. Videorutiner utbildar i det nya arbetssättet på ett lättsamt och visuellt sätt som passar de flesta!

Vid en implementering av nya arbetsprocesser i en verksamhet behöver personalen snabbt sätta sig in i och förstå det förändrade arbetssättet. De behöver utbildning och nya rutiner. Ofta består dessa rutiner av en mängd olika dokument såsom checklistor, förklarande texter och bilder. Det är inte alltid det mest effektiva inlärningssättet för personalen.

Följ arbetsprocessen med rörliga instruktioner

Vi på Zimply har valt att göra det lite annorlunda, eftersom vi vet att det ger önskat resultat. Istället för en mängd dokument har vi skapat pedagogiska och simpla videorutiner där man enkelt kan följa arbetsprocessen, steg för steg. Har du många olika system och program i ditt företag som de anställda behöver lära sig? Eller ska du anställa nya medarbetare inom kort och inte vet hur du ska kunna utbilda dem på ett effektivt sätt?

Vi hjälper dig.

Varför ska du jobba med rörligt material?

Videorutiner blir ett visuellt och lättförståeligt sätt för personalen att lära sig rutinerna som krävs för att klara av jobbet. Det är ett enkelt sätt att förklara komplicerade system och program. Och det bästa av allt: din personal kan titta på materialet om och om och om igen – tills de anställda verkligen förstår tillvägagångssättet. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig att skapa videorutiner. Du väljer vilka arbetsområden, system eller program du vill få rutiner på och vi lovar att leverera pedagogiskt rörligt material som du kan använda som ett effektivt utbildningsmaterial.

Vill du effektivisera inlärningstiden?

Kontakta oss så visar vi vilket värde videorutiner kan ge dig.

    Videorutiner

    Ta del av ett effektivt utbildningsmaterial när din verksamhet förändrar arbetssätt.

    Häng med oss

    Zimply Solved